Tv

Tv

Siden 1995 har Deluca Film løbende leveret fiktions- og satireserier, underholdningsprogrammer, factual entertaintment, reportageserier og dokumentarfilm til bl.a. DR, TV 2 og Discovery. Deluca Film står blandt andet bag TV 2-julekalenderne ’Tvillingerne og Julemanden’ og ’Ludvig og Julemanden’, ’Kongeriet’ med Søs og Kirsten, dokumentarfilm såsom ’Ghettodrengen’ og ’Fuglekongerne’ samt ungdomsserien ’Hedensted High’.

SE produktioner
Film

Film

Deluca Film mestrer ikke kun de korte formater, men også de rigtig lange. Vi er stolte af, at vi netop har været biografaktuelle med familiefilmen ’Emma & Julemanden’, der har solgt knap 200.000 billetter, og som nu er ude på DVD. Samtidig er vi co-producenter på danske kort- og spillefilm.

SE produktioner
Commercial

Commercial

Hos Deluca Film er der ingen fordyrende omsvøb. Vi kan tilbyde dig reklame- og corporatefilm, som rammer plet, og hvor pengene bruges på skærmen og ikke bagved. Vi er et kreativt produktionsselskab, som kan hjælpe jer i alle faser fra udvikling af idé til implementering og broadcast. Jo mere det rykker for jer, jo mere rykker det for os!

SE Reklamer SE corporate
Dokumentar

Dokumentar

Deluca DOKUMENTAR producerer dokumentarfilm & -serier for Danmarks førende medier. Vi gør det sammen med nogle af Danmarks bedste og mest erfarne dokumentarister, klippere og fotografer. Vi producerer både filmiske dokumentarer samt undersøgende og formidlende journalistik, der går i dybden og sætter dagsorden.

SE HJEMMESIDE SE DOKUMENTARFILM
 

Aktuelt

Deluca Film er i postproduktion med Eventyr spillefilmen ”Julemandens Datter”, som vi optog i og omkring Viborg i november – december 2017. Filmen har premiere i november 2018.

I løbet af januar og februar viste DR2 Deluca DOKUMENTARistens "Peitersen og Nordvestpassagen". Hvor vi i fire programmer følger eventyrer og bådbygger Erik Peitersen, hans barndomskammerat Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe i klodens mest isfyldte og barske farvande for at finde vejen igennem Nordvestpassagen. 

 

logo

facebook55 linkedin11

(+45) 7021 4050
post@deluca-film.dk

Aarhus
Filmbyen 2, 5.
8000 Aarhus C

Lyngby
Blomstervænget 52,2800