Tv

Tv

Siden 1995 har Deluca Film løbende leveret fiktions- og satireserier, underholdningsprogrammer, factual entertaintment, reportageserier og dokumentarfilm til bl.a. DR, TV 2 og Discovery. Deluca Film står blandt andet bag TV 2-julekalenderne ’Tvillingerne og Julemanden’ og ’Ludvig og Julemanden’, ’Kongeriet’ med Søs og Kirsten, dokumentarfilm såsom ’Ghettodrengen’ og ’Fuglekongerne’ samt ungdomsserien ’Hedensted High’.

SE produktioner
Film

Film

Deluca Film mestrer ikke kun de korte formater, men også de rigtig lange. Vi er stolte af, at vi netop har været biografaktuelle med familiefilmen ’Julemandens Datter’, der har solgt 150.000 billetter. Samtidig er vi co-producenter på danske kort- og spillefilm.

SE produktioner
Commercial

Commercial

Hos Deluca Film er der ingen fordyrende omsvøb. Vi kan tilbyde dig reklame- og corporatefilm, som rammer plet, og hvor pengene bruges på skærmen og ikke bagved. Vi er et kreativt produktionsselskab, som kan hjælpe jer i alle faser fra udvikling af idé til implementering og broadcast. Jo mere det rykker for jer, jo mere rykker det for os!

SE Reklamer SE corporate
Dokumentar

Dokumentar

Deluca Film producerer fakta-indhold til samtlige danske tv-stationer.   Vi stiller skarpt på aktuelle tendenser og kritiske samfundsforhold i reportageserier og dybdeborende dokumentarprogrammer.  Indholdet produceres af af række af landets dygtigste journalister, fotografer og klippere med stor erfaring på hver sit fejlt. 

SE DOKUMENTARFILM
 

Aktuelt

Deluca Film havde i november 2018 biografpremiere på eventyr spillefilmen ”Julemandens Datter”, som vi optog i og omkring Viborg i november og december 2017.

I løbet af december 2018 viste DR2 anden sæson af dokumentarserien "Peitersen og de store Oceaner", hvor vi i fire programmer følger eventyrer og bådbygger Erik Peitersen og hans gode venner Jens Kjeldsen og Dorthe Hegelunds sejlads over stillehavet.

Vi er i gang med at producere 3. sæson.

Se programmerne på: DR.DK.  

 

logo

facebook55 linkedin11

(+45) 7021 4050
post@deluca-film.dk

Aarhus
Filmbyen 2, 5.
8000 Aarhus C

Lyngby
Blomstervænget 52,2800