Casting

STATISTER SØGES TIL SPILLEFILMEN ’JULEMANDENS DATTER

GÆSTER TIL STORT JULEMARKED

facebook.com/delucafilm Vi søger statister til et stort julemarked på Nytorv i Viborg d. 21 november fra kl. ca. 16- ? (sluttidspunkt aftales individuelt). Alle er velkomne! Så hiv fat i dine børn, forældre, bedsteforældre, vennerne fra akvarieforeningen eller kollegaerne fra kontoret, hvis du/I synes det kunne spændende at være med på filmoptagelser. Send en mail med et opdateret portrætbillede, kontaktinformationer, navn og alder.

Alle informationerne sendes hurtigst muligt til mailadressen nederst på siden.

FAMILIER TIL STOR JULEFEST

Vi søger voksne/ familier/ forældre/ bedsteforældre, der har lyst til at agere gæster til en stor fest på en julemandsskole. Så hvis du synes, at det kunne være sjovt at julehygge og feste på film sammen med dine børn, svigerforældre eller partner – så garanterer vi en sjov og spændende dag:) Send et opdateret portrætfoto, kontaktinformation, navn, alder og højde. Optagelserne finder sted d. 28-29 nov. (begge dage kl. ca. 15-24) og d. 30 nov. (kl. ca. 12-20). Skriv om du/I kan være med alle tre dage.

Alle informationerne sendes hurtigst muligt til mailadressen nederst på siden.

MÆND/ KVINDER MED EN HØJDE PÅ MAX 160CM

Vi søger mænd og kvinder i alderen 55 - 75 år med en max højde på 160cm til at agere hjælpere/nisser på en julemandsskole. Send et opdateret portrætfoto og et billede i fuld figur. Send også kontaktinformation, navn, alder, højde, tøj- og skostørrelse.

Optagelserne finder sted d. 8, 23, 28, 29, 30 nov. og 7 dec.

Skriv, hvilke dage du kan være med.

Alle informationer sendes hurtigst muligt til mailadressen nederst på siden.

KRAFTIGE MÆND MED STORE SKÆG

Vi søger kraftige mænd med store skæg til at agere julemænd fra hele verden. Send et opdateret portrætfoto og et billede i fuld figur. Send også kontaktinformation, navn, alder, højde, tøj- og skostørrelse.

Optagelserne finder sted d. 28-29 nov. (kl. ca. 15-24.) og d. 30 nov. (kl. ca. 12-20.)

Skriv om du kan være med alle tre dage.

Send oplysningerne til:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du hører fra os, hvis vi kan tilbyde dig en statistrolle i filmen. Vi kan desværre ikke skrive ud til dem, der ikke er plads til.

 

logo

facebook55 linkedin11

(+45) 7021 4050
post@deluca-film.dk

Aarhus
Filmbyen 2, 5.
8000 Aarhus C

Lyngby
Blomstervænget 52,2800