Casting

Vi søger drenge 10-12 år & piger 9-12 år

Deluca Film står bag de succesfulde julekalendere ”Ludvig og Julemanden”, ”Tvillingerne og Julemanden” samt spillefilmen ”Emma og Julemanden”. Vi er nu klar til optagelserne af en ny spillefilm til efteråret.

Derfor inviteres alle børn med skuespillerdrømme og talent til åben casting ét af følgende steder:

KOLDING

Fredag d. 16. juni kl. 11-15

Mungo Park Kolding, Fredericiagade 1, 6000 Kolding

AARHUS

Lørdag d. 17. juni kl. 11-15

Filmbyen 4. 6. sal, 8000 Aarhus C

Parkering kan ske i DOKK1 eller på betalingspladser ved Filmbyen 23-25

VIBORG

Søndag d. 18. juni kl. 12-16

Viborg Teater, Gravene 25, 8800 Viborg 

Vi kan endnu ikke løfte sløret for handlingen i den kommende spillefilm, men garanterer igen spændende eventyr og masser af action. Hertil skal der bruges en række nye børneskuespillere, og specifikt leder vi efter drenge i alderen 10-12 år og piger i alderen 9-12 år. ”Det var gennem en åben casting, at vi fandt Sofia Suppli Callesen og Malte Houe, der spiller Emma og Rod i “Emma og Julemanden”. Og vi håber rigtig meget på, at der også denne gang dukker en masse talentfulde unge mennesker op, der går rundt med en lille skuespillerdrøm i maven”, siger producent og direktør for det århusianske filmselskab, Morten Rasmussen.

De fremmødte tages ind i den rækkefølge som de dukker op. Først skal man udfylde et casting sheet og have taget et still billede. Derefter kommer man ind til prøvefilmning i grupper. Der kan være ventetid, og det er derfor en god idé at medbringe en bog, iPad eller lign. til at fordrive tiden med – og evt. en lille madpakke. Der er typisk mest ventetid den første times tid. Alle der ankommer indenfor det anførte tidsrum kommer selvfølgelig til.  

De, der går videre til næste runde, vil få besked indenfor 3 uger – vi kan desværre ikke skrive ud til dem der ikke går videre.

Optagelserne kommer til at foregå omkring Viborg i efteråret/vinter 2017.

Ved spørgsmål kan I rette henvendelse til Line-producer Merete Stubkjær på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  

For øvrige statistroller følg med på vores Facebook-side facebook.com/delucafilm/ 

logo

facebook55 linkedin11

(+45) 7021 4050
post@deluca-film.dk

Aarhus
Filmbyen 2, 5.
8000 Aarhus C

Lyngby
Blomstervænget 52,2800